Nordal Twang

Energisk, stemningsfuldt og medrivende:

Under ledelse af guitaristen Jesper Nordal, kører vi afsted i støvede americana-landskaber, i sejt swingende bluesy temaer og i storladne lydflader.

Vi henter inspiration i krydsfeltet mellem rock og jazz, mellem enkle melodier med stor lyd i et tæt sammenspillet band fyldt med originalitet og improvisation.

Nordal Twang feat: Fredrik Lundin

"Twang"

-Den blå tone: En længselsfuld klang og en melankolsk stemning.
Musikken er energisk og stemningsfuld med elementer fra rock, blues og jazz. Vi optræder med Fredrik Lundin på saxofon.

Vi har udgivet de kritikerroste albums: “Twang”,  “South of the Border” og “The Blue Hour”

Line Up:
Jesper Nordal – bandleader, guitar, loops.
Esben Eyermann – bas.
Jesper Uno Kofoed: trommer.
Featuring: Fredrik Lundin – saxofon.


 

Pressemeddelelse Nordal Twang DK

Pressemeddelelse Nordal Twang ENG

Det skriver anmelderne:

Ivan Rod: “Det er et medrivende, teknisk vel konstrueret og gennemført album, der aftvinger respekt. Jesper Nordal, Fredrik Lundin, Jesper Uno Kofoed (trommer) og Esben Eyerman (bas) lægger således spor udi fremtiden, som lover godt alt imens de er til stede her og nu med sublime momenter”

Jazz Journal: “Hinting at Brecker and Scofield…Nordal Twang mix genres with great skills, while maintaining a unique sound, interesting and varied…” 

Jazznyt: ”Det er countryjazz med sideruden rullet ned. Det er hyggeligt og lækkert som en dåse bønner og en begsort kop kaffe ved lejrbålet in the middle of nowhere”

Gaffa: ”Forførende flot instrumental jazz/blues/rock

Salt Peanuts: ”South of the Border er én af årets bedste udgivelser

Fyens Stiftstidende: “En inderlig stemningsrapport fra guitarens univers

Jazzklubben:”Musik, der tager lytteren med på en rejse i det strenge-soniske lydunivers, der forener rockens beskidte energi med countryens støvede og længselsfulde univers og jazzens rige harmonik”

Jazzklubben: Albummet “Twang” favner blues- rock- og jazzmusik med guitaren som samlingspunkt og hele tiden med den gode melodi og det nærværende sammenspil for øje.

Jazz-net.blogspot.com: “Der er en god sammensmeltet lyd på albummet som er med til at skabe en sikker og fortløbende helhed. Det musikalske overskud som musikerne udviser på “Twang” er med til at give Nordals guitarspil den fornødne frihed.”

da_DKDanish