Guitarist, komponist og guitarlærer

Guitarist optræder med Nordal Twang

Velkommen: Jeg er freelance guitarist og komponist. Jeg er bandleader i “Nordal Twang” – Vi spiller cowboyjazz med en masse guitar. Nordal Twang befinder sig i krydsfeltet mellem jazz og rock. Jeg er sideman i en masse projekter og spiller musicals og andre forestillinger. Jeg underviser i guitar, sammenspil, hørelære mm og laver forløb for optagelsessøgende elever til MGK og musikkonservatorier. Jeg er meget optaget af hvordan du kan lære at blive god til at lære – de digitale hjælpemidler gør det let at udvikle sig hurtigt. Jeg driver online-øvelsesplatformen: www.nordalbrothers.dk – stedet hvor du kan øve dig og styrke dit musikalske talent. Hør min musik og læs om min undervisning. 

Jesper Nordal optræder med Nordal Twang

Er du ambitiøs med din musik og vil videre. Vil du søge ind på en musikuddannelse, kan jeg hjælpe dig med at strukturere og tilrettelægge din øvning. Det kræver tålmodighed og dedikation og jeg har mange års erfaring med at få elever ind på uddannelserne. Tryk her for at læse mere.

Nordal Twang: En blanding af jazz, rock og blues. Instrumental musik med guitaren på forsædet. Hør musikken og se live optrædender her.

Studiesession med Jesper Nordal

Studiesession: Ny plade med Nordal Twang på vej…..

Hør Blade Running: nummer fra vores 2. album “South of the Border” Jeg er inspireret af den rugende stemning i Sci Fi filmen og samtidigt af en para-atlet  der løb på “blades” istedet for underben. Jeg forestiller mig det lette og springende afsæt han må have haft (senere gik det vist ikke “the Blade Runner” så godt!)

Høgsbro/Nordal

Natkirke i Vor Frelsers Kirke, sommer 2020

Jesper Nordal optræder med Nordal Twang
en_USEnglish